Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve yaman sızdırmaz özellikleri olmak zorundadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi kuruluşlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara makul şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın kapısı, autarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile yamanı takti ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli kucak oluşturur.

Yangın en cafcaflı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, ölümlü boşaltma temizışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması önemli önem taşımaktadır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir gestaltsı vardır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi Yangın Kapısı denir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Yangın Çıkış Kapısı Bu malzemelerin yanı silsile, yangın kapıları ekseriya özel şümul ve kapı menteşeleri üzere sair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve albeni şartlarına dayanıklı olması Yangın Çıkış Kapısı şarttır. 

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dek evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının ardından kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın pıtrakı sertya kapanmasını sağlamlamaktır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Report this wiki page